26 March 2010

Tolonglah faham!!!

Lagi- lagi aku nak kene jaga hati orang. Sakit betul hati ni. Dah tu, suka buat muka macam entah apa- apa je. Im just a human being you know...

Ceritanya macam ni je. Aku ni adalah seorang member yang dari banyak segi, memang tip top! (5 star punya kerja!!!). Tapi, biasalah, macam aku kata tadi, kita ni hanya manusia biasa ja. Yang tang kekurangan dia ialah attitude dia.

Baik tu baik, cuma kechildishan dia membuatkan ramai otang tak suka dan nampak dia macam seorang yang sangat menjengjeklakn, instead dia bagus dan patut di sukai orang. Tu la, malangnya attitude dia saja macam to.

Teruk- teruk dia, dia still kawan aku. Nak tak nak, aku kene tengok dia berubah. Tapi bila kita approach dia untuk berubah, keep remind him untuk berubah, dia marah pula. Adoi, tolonglah faham. Tak pasal- pasal aku dimasam-masam muka kan. Hmm, nasib baik kawan, kalo orang lain, sudah ku sekeh- sekehkan tadi kelapanya. Uish, salah, kepalanya. Hehehe... Tolonglah faham...

No comments:

:: JOM KONGSI ::

Kenangan Bersama AMAR

Kenangan Bersama AMAR