Saturday, January 1, 2011

Testing...

Assalamualaikum wbth dan Salam 1Malaysia. Entri ni untuk testing menggunakan email bagi masukkan entri ke blog. Tak tahu la jadi atau tidak. Kalau anda semua dapat baca, maknanya jadi la tu. Okay la, nak rehat dan solat Zohor dulu. Salam.
 

 


4 comments:

++ aD[d] ++ said...

camne ko buat ni??ajar aku!!!!!

Riduan said...

Add, ko g kat dashboard blog ko, lepas tu kat bawah manage blog tu ada logo handphone. Klik je kat situ. Lepas tu bila dia dah kaur, pilih kat "post by email"... Nanti ada alamat emel. So, ko emel dari handphone pun dia boleh update. Kalo ada gambar letak attachment jer...

++ aD[d] ++ said...

ow...aku baru nmpk ko reply ni..aku test tu bkn gne email kt hp..aku gne email opis je..hihih..tp kne masukn email blog ni la..aku tgk kt settng..

Riduan said...

hahahaha.... ia dari mana- mana email pun boleh... asalkan ko ingat alamat email blogspot yang create tu dah ok... hehehehehe... kalo dari handphone, send thru email pun boleh....

Kenangan Bersama AMAR

Kenangan Bersama AMAR