Friday, January 20, 2012

Kenangan di Sunway Lagoon Theme Park

Assalamaualaikum wbth. Sedang belek- belek laptop ni, terbuka pula fail yang simpang gambar lama ni. Gambar ni aku copy dari Facebook Zaid Bin Ideris. Kawan yang paling rapat masa kat sekolah menengah dulu. Bukan sebab apa, sebab dia pandai dan aku suka meniru dia terutamnya kerja- kerja latihan Matematik Tambahan. Pelajar malas la katakan.










Gambar ni kami ambil sewaktu di Taman Tema Sunway Lagoon beberapa hari selepas peperiksaan SPM kot. Tak pasti sangat la. Tapi yang aku ingat, masa tu zaman kamera kodak lagi (eh! silap kamera filem negatif la). Seronok juga pergi sendiri dengan kawan- kawan sejauh macam tu. Tambah pula tanpa kehadiran keluarga. Enjoy sangat masa ni. Rindulah saat- saat macam ni.

No comments:

Kenangan Bersama AMAR

Kenangan Bersama AMAR